Skip to main content

Prečo chodí stále viac Popradčanov pracovať do Coworkingu Poprad?

Coworking Poprad prechádza od svojho založenia v roku 2017 prirodzeným vývojom a neustále zlepšuje svoje služby. Napriek dvojročnej pandémii projekt naďalej napreduje a v súčasnosti začína naplno rozvíjať svoj potenciál. Okrem pravidelných vylepšení v podobe novej techniky, hardvéru a kancelárskych pomôcok chodieva do jeho priestorov pracovať čím ďalej, tým viac ľudí.

A aké sú ich dôvody a motivácia využívať platený priestor coworkingu, hoci majú k dispozícii home-office? Testimoniály našich coworkerov vám prinášame v nasledujúcich riadkoch.

Ján Eliaš, online marketingový špecialista

“Pri práci potrebujem pokojné pracovné prostredie, ktoré som si pri home-office vzhľadom na dieťa v domácnosti nedokázal zabezpečiť. Do Coworkingu Poprad chodievam pracovať od októbra 2021 a na gauč sa už vrátiť nehodlám 🙂 Ďalším skvelým bonusom je jasné oddelenie pracovného a súkromného života a preto koncept coworkingu odporúčam určite aj ďalším ľuďom.”

Oto Imrich, podnikateľ – zakladateľ firmy TatraLab

“Do Coworkingu Poprad chodievam budovať svoju firmu. Podnikanie si vyžaduje jednak kvalitné kontakty, ktoré mi vďaka coworkingu neustále pribúdajú, a taktiež pravidelné stretávanie sa s klientmi a partnermi. Na rokovania s nimi využívam priestory zasadačky, ktorá je omnoho reprezentatívnejšia než verejný priestor kaviarní. Pre firmy, ktoré si nemôžu zatiaľ dovoliť vlastné kancelárie je coworking vynikajúca alternatíva.”

Jozef Petrenčík, grafický dizajnér

“Pracujem ako grafický dizajnér a preto sa potrebujem často stretávať s inými ľuďmi. Okrem kvalitného kancelárskeho zázemia mi Coworking Poprad prináša množstvo nových podnetov, kontaktov a príležitostí. Jednou z nich je aj participácia na vzdelávacom projekte Tatry IT Community, kde pôsobím ako spoluorganizátor a speaker.”

Ján Kubičko, softvérový vývojár

“Napriek tomu, že pracujem ako softvérový vývojár, nie som veľmi introvertne založený a pri práci som rád obklopený ďalšími ľuďmi. Nakoľko pracujem v režime remote, stretávanie s kolegami nie je možné. Práve tento sociálny aspekt mi pri práci z domu dosť chýbal a preto som začal navštevovať Coworking Poprad. Stretávam tu skvelých ľudí a rozvíjam svoju sieť kontaktov.”

Ján Podmajerský, IT špecialista

“Z coworkingu v Poprade som už odpracoval viac ako 1,5 roka a všetkým odporúčam :). Hlavne keď už nevládzete pracovať z bytu, sú tu veľmi dobré podmienky na prácu, skvelá káva a super networking. Najviac sa mi páčia eventy kde sa môžem vždy niečo nové naučiť.”

Tomáš Kuzár, programátor a zakladateľ Coworkingu Poprad

“Tento priestor som založil preto, aby sa ľudia mali možnosť stretávať nielen pri práci, ale aj na rôznych podujatiach. Coworking Poprad poskytuje miesto pre budovanie spoločných, ale aj súkromných projektov, socializáciu, networking a vyvážený súkromno-pracovný život.”

Ak vás koncept coworkingu oslovil a práca z domu vás už prestala baviť, neváhajte sa pridať k neustále rastúcej skupine coworkerov a navštívte nás osobne.

Kontaktovať nás môžete vyplnením tohto formuláru, e-mailom na ahoj@coworkingpoprad.sk alebo telefonicky na +421 903 733 057.

NEPRACUJ DOMA SÁM, PRIDAJ SA K NÁM!