Skip to main content

V Coworking Poprad chceme, aby sa ľudia stretávali a vytvárali nové veci. V Coworking Poprad nájdete širokú ponuku podujatí, na ktorých sa môžete naučiť niečo nové, stretnúť zaujímavých ľudí a nadviazať nové kontakty. Na prelome mája a júna sa plno otvoril podujatiam.

Ako sa zorientovať vo svete digitálneho marketingu?
25. máj 2022 od 15:30 do 20:00 v Coworking Poprad. Najnovšie informácie a podnetné nápady z digitálneho marketingu pre váš biznis na jednom mieste. V sérii podujatí Invelity vás odborníci z praxe previedli aktuálnym vývojom, zmenami aj základmi stratégie, ktoré sa zídu každému podnikateľovi v aktuálnom online svete.

Stretnutie TatryIT Community
26. máj 2022 od 18:00 do 20:00 v Coworking Poprad. Za nami je ďalšie stretnutie TatryIT Community. Na už pomaly tradičnom stretnutí TatryIT sme sa dozvedeli mnoho nových vecí a stretli zaujímavých ľudí z Popradu a okolia. Posledné stretnutie sa konalo konať vo štvrtok 26. mája o 18.00 v Coworking Poprad. Témou bol Lean Software Development. Viac informácií nájdete aj na Meetup skupinu TatryIT.

Biznis raňajky Poprad #3
2. jún 2022 od 8:00 do 9:30 v Coworking Poprad. Hlavný hosť – Tomáš Maník. Tomáš Maník je zakladateľ Skill Lab – Tvoja mentálna a fyzická evolúcia. SKILL LAB je miesto, kde sa môžeš naučiť dôležité fyzické i mentálne schopnosti (skills) potrebné k prežitiu, k zdraviu ale aj k práci. Čím viac zručností ovládaš, tým lepšie sa v živote o seba vieš postarať. Ako ti v našom Skill Labe pomôžeme stať sa lepšou verziou seba samého? Odpoveď aj na túto otázku ste sa mohli dozvedieť na júnových Biznis raňajkách v Poprade. Ak ste biznis raňajky zmeškali, to nevadí, pripravili sme pre Vás podcast s osobným príbehom Tomáša Maníka. Odporúčame si podcast vypočuť.

Aby sa pod Tatrami lepšie žilo
3. jún 2022 od 8:00 do 9:30 v Coworking Poprad. Hlavným hosť bol Ladislav Sisák, manažér miestnej akčnej skupiny Pro Tatry. Stretnutia sa zúčastnilo asi 20 aktivistov pod Tatrami, ktorí chcú lepšie využiť potenciál podtatranského regiónu. Podtatranský región má veľký potenciál – Vysoké Tatry, národné parky, široké možnosti zamestnania i aktívneho trávenia voľného času. Neraz však okolo seba vidíme, že tento potenciál sa nám nedarí naplniť a využiť. Sme radi, že na pod Tatrami pôsobí miestna akčná skupina Pro Tatry, ktorej cieľom je vytvoriť komplexnú sieť infraštruktúry na rozvoj služieb pre obyvateľov a návštevníkov územia v súlade s prírodným, kultúrnym a športovým potenciálom. Viac o vízii, plánoch a možnostiach spolupráce nám povedal manažér miestnej akčnej skupiny Ladislav Sisák.

Podujatia sú pre nás v Coworking Poprad dôležité. Podujatia otvárajú možnosti pre vzdelávanie a efektívny networking. Keď chcete mať informácie aj o budúcich podujatiach sledujete náš web alebo sa prihláste na odber. Ďakujeme za pozornosť a verím, že sa čoskoro vidíme.