Skip to main content

V Coworking Poprad chceme, aby sa ľudia stretávali a vytvárali nové veci. V Coworking Poprad nájdete širokú ponuku podujatí, na ktorých sa môžete naučiť niečo nové, stretnúť zaujímavých ľudí a nadviazať nové kontakty.

Leto sa nám už preklopilo do druhej polovice a tak sme sa rozhodli trochu pospomínať na tú prvú polovičku. Človek si azda povie, že dnes sa dá všetko vygoogliť alebo nájsť na YTB či v podcastoch. Avšak podujatia z reálnym obecenstvom a následné diskusie sú na nezaplatenie. Nech sa páči, tu nájdete čo všetko ste zmeškali 🙂
➣ Malé vodozádržné opatrenia – ako na ne?
➣ TatryIT – Minimalizmus v testovaní softvéru
➣ HRHub – Coffee&Cake
➣ Biznis raňajky Poprad #4
➣ Sudolabs – Úspešná cesta z Košíc do celého sveta

Malé vodozádržné opatrenia – ako na ne?

21. júna 2022 sme sa v Coworking Poprad v rámci semináru dozvedeli ako predchádzať nebezpečným dôsledkom prívalových dažďov, ktoré trápia nie jednu obec. Na seminári/webinári sme sa naučili ako budovať malé vodozádržné opatrenia, ako tieto opatrenia fungujú, ako chránia proti povodniam a erózii pôdy, ako zvyšujú biodiverzitu, ako sa vyvarovať najčastejším chybám pri realizácii vodozádržných opatrení. Každý z nás, môže prispieť k znižovaniu dopadov klimatickej krízy.

TatryIT – Minimalizmus v testovaní softvéru

23. júna 2022 sa v Coworking Poprad uskutočnilo ďalšie stretnutie TatryIT Community. Na už pomaly tradičnom stretnutí TatryIT sme sa dozvedeli mnoho nových vecí a stretli zaujímavých ľudí z Popradu a okolia. Tentokrát bolo témou Minimalizmus pri testovaní softvéru, ktorou nás previedol Ján Šoltis z dobre známej firmy SLIDO. Záznam z podujatia nájdete na youtube kanáli TatryIT –>TU

HRHub – Coffee&Cake

24. jún 2022 v Coworking Poprad bol v réžii HR špecialistov a riadiacich zástupcov firiem pri káve a koláči, ktoré svoje stretnutie viedli na tému – Čo sa stane s naším východným regiónom vstupom ďalšieho automobilového hráča na slovenský trh? Rozoberali sme ako to zvýši mieru zamestanosti, konkurencieschopnosti, aký by mohol mať dopad na výšku miezd v niektorých odvetviach, ako to zvýši dostupnosť bývania a aké sú ďalšie možnosti príchodu nových investorov na východ Slovenska. Účastníci podujatia sa zhodli, že nová automobilová firma na Slovensku bude prínosom.

Biznis raňajky Poprad #4

7. júla 2022 sa v Coworking Poprad uskutočnili štvrté Biznis Raňajky Poprad. Účasť na nich sú jedinečný spôsob, ako stretnúť nových podnikateľov a aktívnych ľudí z Popradu a okolia. Hlavným hosťom júlových raňajok bol Michal Machala z firmy Unition. Ak máte záujem zúčastniť sa ďalších Biznis raňajok Poprad, ozvite sa nám na info@biznisranajky.sk a pošleme Vám ďalšie informácie. Cena raňajok je 20,00 € na osobu s DPH. Počet hostí je limitovaný na 20. Viac informácií a prihlasovanie nájdete na stránke biznisranajky.sk.

Sudolabs – Úspešná cesta z Košíc do celého sveta

12. júla 2022 sme v Coworking Poprad zorganizovali ďalšie stretnutie TatryIT. Samozrejme cez leto oddychujeme aj v Coworking Poprad, ale nie až tak úplne a sme radi, že náš hlavný hosť a spíker CTO a co-founder Pavol Madár z úspešnej a rýchlo rastúcej firmy Sudolabs zaujal naozaj veľké množstvo ľudí a zavítali k nám uprostred leta. Firma Sudolabs je dôkazom, že ak niekto robí biznis naozaj kvalitne, má svetový úspech na dosah. Na meetupe nám Pavol Madár zo Sudolabs priblížil ich začiatky, porozprával o typickom vývojovom cykle so zákazníkom, engineering kultúre a ďalších zaujímavostiach priamo z kuchyne Sudolabs. Kto z vás naozaj nemohol prísť, môže si pozrieť záznam z podujatia na youtube kanáli TatryIT –> TU.

Sledujete nás, aby Vám ďalšie podujatia už neunikli.