Skip to main content

Coworking Poprad a podnikateľská prípravka Rozbehni sa! pozývajú na workshop Rozbehni sa! so 100€. Na workshope ťa naučíme, ako si overiť, či je tvoj nápad dostatočne dobrý na to, aby z neho mohol byť fungujúci biznis. Podujatie je bezplatné. Je potrebné sa zeregistrovať, aby sme sa vedeli kapacitne pripraviť.

Naučíš sa ako

  • rozpoznávať nové nápady a posudzovať ich potenciál
  • vytvárať biznis modely a vylepšovať ich tipmi od zákazníkov
  • testovať nápady pomocou prototypov do 100€
  • postupovať podľa 11 jednoduchých krokov
Na workshope predstavíme aj program iNOVEum s možnosťou prihlásiť nápad a získať inkubačný program od Rozbehni sa! a ceny v hodnote 2000€ od spoločnosti NIDEC. Program je určený pre mladých ľudí do 30 rokov z regiónu Spiša. Bližšie info na inoveum.sk
Juraj Kováč je zakladateľ podnikateľskej prípravky Rozbehni sa! Pomohol otestovať desiatky podnikateľských nápadov. Je tiež laureát ocenení Leaf Award a Generácia 3.0 a autor publikácie „11 krokov ako začať s holou riťou“.
Viac informácií o rozbiehaní nájdeš na webe https://rozbehnisa.sk/.  Praktické zručnosti získaš na workshope s Jurajom Kováčom. Workshop sa uskutoční v utorok 27. septembra o 18.00 v Coworking Poprad. Účasť na podujatí je bezplatná. Registrácia na podujatie je nutná, aby sme sa vedeli kapacitne pripraviť.
Keby ste mali akékoľvek otázky ozvite sa nám na ahoj@coworkingpoprad.sk alebo zavolajte na 0903 733 057.