Skip to main content

27. septembra 2022 podvečer sme sa v Coworking Poprad opäť stretli v dobrom počte a niektorí sa možno aj rozbehli vďaka účasti na workshope do svojho podnikania 🙂 A aké bolo podujatie Rozbehni sa! so 100€ s Jurajom Kováčom? Naprosto úžasné, parádne a veľmi prínosné. Nešetrili chválami mnohí z prítomných.

Pre niektorých účastníkov bolo veľmi povzbudivé stretnúť sa s ďalšími ľuďmi, ktorí majú mnoho nápadov na podnikanie. Ak sa k tomu pridá aj človek, ktorý tieto myšlienky dokáže skúsene usmerniť, vzniká z toho zmysluplné podujatie, čo otvára dvere ďalším možnostiam. Mnohých prekvapilo, že overenie kvality biznis nápadu je možné urobiť veľmi precízne a racionálne, skoro až vedecky. 

Účastníci boli veľmi spokojní so spíkrom. Bol podľa nich zaujímavý a vďaka jeho prístupu považovali workshop za zábavnú formu podujatia. Niektorým toto naše spoločné stretnutie pomohlo pripomenúť si, čo je v biznise dôležité.

Veríme, že sa čoskoro stretneme v Coworking Poprad opäť. Takýto workshop stojí za to absolvovať aj viackrát. Ďakujeme Juraj.