Skip to main content

V rámci coworkingu hľadáme cesty, ako vytvoriť systém alebo prostredie, ako sa stať lepšou verziou seba samého. Kto z vás nepozná novoročné záväzky? Viac športovať, viac času tráviť s rodinou, naučiť sa novú technológiu, pravidelne čítať, atď. Je ľahké si ich dať, no málokomu sa podarí vytrvať.

Čo tak si dať záväzok alebo cieľ len na jeden mesiac? Mojim tohtomesačným cieľom je vypravať zbytočné veci z jednej izby v našom byte. Už sa k tomu odhodlávam dlho, manželka by vedela rozprávať. Už som si urobil aj fotku stavu pred. Sám som zvedavý na stav po.

 

Minule som posielal pozvánku prvý coworkingový Getting things done (GTD) workshop. Dobrou správou je, že sa nám podarilo urobiť video záznam z podujatia. Video je dostupné na kanáli Tatry IT Community alebo aj priamo v tomto článku vyššie.

 

Workshop sa nám podarilo zaznamenať aj na video vo veľmi vysokej kvalite vďaka Dušanovi Brejkovi z inovatívnej firmy Reactoo (viac o tejto firme a Dušanovi ešte budete počuť, toľko malý teaser). GTD je dobrá cesta pre všetkých, ktorí sa chcú venovať osobnej produktivite viac štrukturovane.

 

Verím, že sa nám v budúcnosti podarí pozrieť aj na ďalšie prístupy k osobnej produktivite a ako zladiť pracovný a rodinný život. Keď máte nejaká nápady ako sa vám darí alebo nápady ako sa vám nedarí dajte nám vedieť.