Skip to main content

Žijeme v rýchlej digitálnej dobe. Samé mobily, počítače, cally, maily, aplikácie, notifikácie. V tomto digitálnom smogu sú offline podujatia taký balzam. Prinášame Vám krátke pohľad na naše dve coworkingové prvotiny – prvá ochutnávka kávy a prvá English Club.

Prvá verejná ochutnávka kávy v coworkingu vznikla úplne neplánovane a spontánne – krátko po tom, čo na z pražiarne ponúkli vzorky. Ďakujeme Good Times Coffee Roasters nie len za vzorky, ale že nás takto nakopli do krásneho podujatia. Káva bola výborná zaradíme ju do ponuky. Nie nadarmo sa hovorí, že káva ľudí spája. Na ochutnávke sme sa zišli slušná partia – fotograf, podnikateľ, niekoľkí realitní makléri, chalani z Infobip, ktorí sa chystali na večernú Tatry IT prezentácia a samozrejme viacerí coworkeri. Veľká vďaka patrí fotografovi Vladovi Citriakovi, ktorý ochutnávku zväčnil na krásnych fotografiách.

Druhé „nóvum“ bol English Club s Jonathanom. Priznám sa, že som nevedel, čo mám presne čakať. No ukázalo sa, že Jonathan je perfektný učiteľ. Dal nám priestor naučiť sa nové anglické výrazy, prešli sme si jednostranové gramatické cvičenie a zároveň sme sa trochu spoznali medzi sebou. Pobavila ma diskusia na tému rastové myslenie, nakoľko práve táto téma zaznejde aj na februárových biznis raňajkách.

Ani by mi nenapadlo, že každý z účastníkov bude z inej krajiny – Jonathan z UK, Anna z Poľska, Dina z Ukrajiny a ja zo Slovenska. O mesiac by mal byť ďalší English Club. Budeme radi, keď sa k nám pridáte.

Toľko náš analógový balzam. Keď budete mať chuť oddýchnuť si od digitálu, zastavte sa u nás na niektorom podujatí, alebo len tak na káve. Tešíme sa na Vás.