Skip to main content

V Coworking Poprad sa vždy potešíme návštevám. Rovnako sme sa potešili, že si u nás urobila zastávku Regionálna tour Hopero & Expandi 4.0. Často dostávame otázku, ako vlastne sa to vlastne stalo, že bežné Tatry IT stretnutia sa zmenilo na takéto veľké podujatie.

 

Vzniklo to tak, že na Tatry IT zvykneme aktívne hľadať témy a spíkrov. Do oka nám padla téma podpory startupov z plánu obnovy a slovo dalo slovo a ocitli sme sa na calle so SAPIE. Dohodli sme sa, že sa dohodneme 🙂 Prešlo pár mesiacov a milí ľudia zo SAPIE sa nám ozvali, či by sme mali možnosť s organizáciou zástavky tour v Poprade. Predstavenie Hopero & Expandi 4.0 bolo dosť iný formát ako bežné Tatry IT, ale bola to výborná skúsenosť a veľký prílev nových informácií a kontaktov.

 

Pre tých, ktorým sa podujatia nepodarilo zúčastniť alebo si chcú pripomenúť ako bolo sme jednotlivé bloky zachytili do videí.

Sme radi, že Tatry IT urobilo takýto krok dopredu. Je to niečo nové a v podtatranskom regióne veľmi potrebné. Veríme, že v stretnutiach, ktoré prepájajú verejnú správu a podnikateľov, budeme pokračovať.