Skip to main content

Trináste biznis raňajky sú za nami. 

„Čím môže malý podnikateľ konkurovať tým veľkým? Tým, že nadchne ľudí okolo seba. To sa veľmi ťažko kopíruje.“ Štefan Súkeník, zakladateľ Kinekus

Čo je podstatou úspechu malého podnikania? Neustále nadchýnať ľudí v našom okolí, niečo, čo veľkí hráči ťažko napodobnia. Neusilujme sa len o bohatstvo, ale skôr o službu, ktorá prináša hodnotu – či už prostredníctvom produktov alebo služieb. Keď slúžime s najlepšími našimi schopnosťami, úspech a prosperita sa sami objavia.

Je to veľká vec, že hosťom včerajších Biznis raňajky Poprad v Coworking Poprad bol Štefan Súkeník, zakladateľ siete predajní KINEKUS. Pán Súkeník nás previedol jeho životným príbehom a podelil sa s nami o múdrosť a skúsenosti – aj napriek tomu, že vybodoval veľkú a známu firmu, je neskutočné skromný a ľudský s veľkým pochopením pre malých podnikateľov. Je fajn, že takých ľudí môžeme v Poprade stretávať, či už v rámci Biznis raňajky Poprad alebo Coworking Poprad alebo pri mnohých ďalších príležitostiach.

Jedna fotografia je viac než tisíc slov. Jedným krásnym výstupom z raňajok je aj tento portrét z dielne popradského fotografa Vladimír Citriak. Je inšpirujúce, keď profesionál robí svoju prácu dobre – nezáleží pritom, či ide o fotografiu, ako robí Vlado alebo rozvoj biznisu, ako rozvíja pán Štefan Súkeník z KINEKUS.

Autorom portrétu pána Štefana Súkeníka je profesionálny popradský fotograf Vladimír Citriak. Fotografia bola zhotovená vo fotoateliéri v Coworking Poprad. Pre viac informácií z coworkingovom fotoateliéri čítajte TU.