Skip to main content

Minule som sa trochu rozpísal o roku 2022 v Coworking Poprad. Bolo to hlavne o podujatiach. V roku 2022 sme už ich máme celkom dosť. Mal som plán, že Vám na začiatok roka 2023 napíšem o tom, ako tu v Coworking Porpad pracujeme, že coworking je hlavne WORK. Že tu máme rôzne remote profesie – marketérov, grafikov, softvérových developerov, analytikov – a že remote work je jednoducho budúcnosť. 

 

Avšak.

 

Je začiatok roka 2023 a mne to opäť nedá a znovu Vám napíšem o podujatiach. Je to hlavne preto, že sa nám januárový eventový kalendár riadne zaplnil a chcem sa s Vami o tom podeliť. O perspektívnych pozíciach pre rok 2023 Vám azda ešte niekedy napíšem.

 

Sezónu otvárame s úplne novou témou – nehnuteľnosti. Konkretnejšie nehnuteľnosti v Poprade, lokálny trh tu pod Tatrami. Téma je teraz vysoko aktuálna, nakoľko sa trh spomalil, ceny idú dole, kupujúci ma teraz čas si kúpu dobre rozmyslieť. Pozývam Vás teda na Podtatranský realitný workshop. Workshopom nás prevedie skúsená realitná maklérka Mária Kasenčáková. Počas workshopu bude priestor na otázky, diskusiu a samozrejme networking. Podujatie je vhodné nielen pre tých, čo majú práve záujem o kúpu bytu, ale aj pre tých, ktorí vidia potenciál v našom podtatranskom regióne a hľadajú možnosti ako ho využiť. Workshop sme dali na piatok 20. januára podvečer, o 18.00, nech sa nemusíme ponáhľať domov a nech máme dosť času podebatiť o nehnuteľnostiach v Poprade. 

 

V nedeľu začína séria 4 workshopov s manželmi Darinou a Tomášom Rázgovcami. Na workshopoch sa dozviete ako fotiť mobilom, ako fotiť zrkadlovkou, ako upravovať fotky a nakoniec ako točiť krátke videá, ktoré vytvárajú závislosť 🙂 Som rád, že sa Darina s Tomášom rozhodli ísť takto s kožou na trh a podeliť sa so svojim know-how. 

 

Okrem iného chystáme aj malý informačný večer „Na kávu s kariérovým poradcom“ s kariérovou poradkyňou Zuzanou Záhradníkovou. Zuzka načrtne otázky ako Na akú prácu sa hodím? V čom som naozaj dobrá/dobrý? Ako nájsť prácu, ktorá ma bude napĺňať? Som rád, že sa nám darí so Zuzkou rozvíjať spoluprácu a otvárať témy práce a talentov v Poprade.

 

A nakoniec tu máme už naše 2 stálice – Biznis Raňajky a Tatry IT. Zhodou okolností bude obe podujatia v jeden deň vo štvrtok 26. januára. Ráno biznis raňajky s Tomášom Jendrálom na tému Ochrana osobných údajov, GDPR a e-Privacy. Poobede bude Tatry IT Special Edition: Regionálna tour Hopero & Expandi 4.0. Na tomto špeciálnom Tatry IT budeme s hosťami z Bratislavy i lokálnymi podnikateľmi riešiť témy ako Ako budovať inovatívne firmy v regióne? Ako získať granty pre vaše digitálne projekty? Ako získať pomoc pri digitalizácii firmy? V tento deň si môžete zobrať pokojne dovolenku a vyučiť potenciál týchto dvoch podujatí na maximum

 

Takže tak

 

Ako som písal v úvode. Chcel som na začiatok roka hovoriť o niečom inom, ale nedalo mi. Keď sa chcete posunúť dopredu, práve tieto podujatia sú výborná cesta.